POŠTIMAVANJE GRADA: Predstavljamo program putem zooma

poštimavanje grada
Program POštimavanje grada ima četiri strateška cilja: POkrenuti, POvezati, POzeleniti i POmladiti grad, a 25. ožujka ide POkrenuti grad.

Podijelite post

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke, prof. dr. Davor Štimac, pokreće seriju tribina na Zoom platformi, kojima građanima Rijeke želi detaljno predstaviti program za POštimavanje grada.

Program POštimavanje grada ima četiri strateška cilja: POkrenuti, POvezati, POzeleniti i POmladiti grad, a u četvrtak 25. ožujka prezentirati će kako planira POkrenuti grad u gospodarskom i svakom drugom smislu.

Osim prof. Štimca, kao panelisti na tibini sudjelovati će ugledni gospodarstvenici i stručnjaci, tvorci ovog dijela programa, a svi zainteresirani građani moći će postavljati pitanja putem otvorene chat platforme.

„Imali smo namjeru organizirati javne tribine i predstavljati pojedine programske pravce u dijalogu s građanima. Loša epidemiološka situacija to nam ne dozvoljava, pa koristimo otvorenu Zoom platformu kako bi Riječanima prezentirali svoj program za Poštimavanje grada. Uvjeren sam da kvalitetnim projektima, dokazanim ljudima i novom energijom možemo pokrenuti Rijeku i vratiti je na pozicije koje smo izgubili“, kaže nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac.

Program predstavljanja možete pratiti uživo u četvrtak, 25. ožujka u 19.00 sati  na ovoj poveznici uz passcode: 798474.

Hvala vam!