Obilazak mjesnih odbora Bulevard, Vojak, Krimeja i Trsat.

Obilazak mjesnih odbora
U subotu i nedjelju nastavljamo s obilaskom riječkih mjesnih odbora. Sa svojim timom ovog vikenda posjetit ću MO Bulevard, Vojak, Krimeja i Trsat.

Podijelite post

U subotu i nedjelju nastavljamo obilazak mjesnih odbora u Rijeci. Sa svojim timom ovog vikenda posjetit ću MO Bulevard, Vojak, Krimeja i Trsat.

U subotu u 11 ćemo se okupiti na parkiralištu kod Sušačke gimnazije (Trg braće Mažuranića). Možete nam se pridružiti u šetnji po Bulevardu, Vojaku, Trsatskom parku i Krimeji. Planirano je i druženje s građanima 12:30 do 14:00 sati kod Orijentovog stadiona (Radnička ulica).

Bit će postavljen mobilni štand s dva volontera kod Orijentovog stadiona od 11 do 14 sati na kojem možete dobiti sve informacije o našoj kampanji.

Obilazak mjesnih odbora nastavljamo u nedjelju kad stižemo na Trsat. Previđeno vrijeme susreta s građanima je od 10 do 13 sati. Možete nam se pridružiti u šetnji na ruti Gradina – Svetište Majke Božje Trsatske – Dvorana mladosti – Trsatski park. Mobilni štand bit će postavljen kod Dvorane mladosti s dva volontera.

Proteklog vikenda bili smo u istočnim kvartovima. Komunalni problemi, poput nedostatka društvenih sadržaja, zapuštenih zelenih površina i igrališta, zajednička je bolna točka stanovnika mjesnih odbora Pašac, Svilno i Orehovica. Razgovarali smo s brojnim mještanima, koji su nas srdačno primili i iznijeli svoje probleme.

Ideja posjeta mjesnim odborima u tome je da čujemo vaše ideje, sugestije i probleme kako bismo bili što učinkovitiji u kampanji i pri donošenju odluka. Rješavanje lokalnih, komunalnih problema našim sugrađanima snažno me motivira u ovoj kampanji.  Ukratko, Da štima grad!

Hvala vam na odazivu i vidimo se.