Dvorana mladosti čeka bolje dane – posjetili smo MO Trsat

Dvorana mladosti
Unatoč riječkoj kiši, kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac s timom svojih suradnika, okupljenih u inicijativi Da štima grad, proveo je ugodno nedjeljno jutro u druženju s građanima Mjesnog odbora Trsat.

Podijelite post

Unatoč riječkoj kiši, kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac s timom svojih suradnika, okupljenih u inicijativi Da štima grad, proveo je ugodno nedjeljno jutro u druženju s građanima Mjesnog odbora Trsat.  Sugrađani su iznosili svoje probleme, kao i ideje u pogledu razvitka Rijeke. Izneseno je puno dobrih ideja, neke će sigurno naći svoje mjesto među prioritetima kampanje Da štima grad, a kao glavni problem MO Trsat ostaje Dvorana mladosti.

Nekoć kultno mjesto sportskih, ali i koncertnih događanja u Rijeci čeka svoje bolje dane.

– Brojni građani nisu zadovoljni kako Dvorana mladosti danas izgleda. Imaju dojam da se u nju ulaže malo novca. Korisnici nisu baš zadovoljni uvjetima treniranja. Žale se da krov propušta kišu, da nema grijanja, da brojni tuševi ne rade… To je bilo žalosno za čuti, prepričava Štimac neke od razgovora s građanima na Trsatu.

U subotu je pak kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac sa svojim suradnicima obišao MO Bulevard, Vojak i Krimeja. Nedostatak parkirnih mjesta, zapuštena školska igrališta i fasade, neki su od problema s kojima se susreću stanovnici ovih mjesnih odbora.