Štimac i Rinčić rasplesali se na Korzu uz Rotondo

Štimac i Rinčić rasplesali su se uz Rotondo
Davor Štimac i Iva Rinčić rasplesali se na Korzu uz Rotondo i tako obilježili Svjetski dan plesa. Ples je poticaj da se pokrenemo i izađemo na izbore 16. svibnja.

Podijelite post

Kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac i kandidatkinja za PGŽ županicu Iva Rinčić obilježili su Svjetski dan plesa uz Društvo za ples i rekreaciju Rotondo. Plesna akcija trajala je 60 minuta i protegla se uzduž cijelog Korza. Štimac i Rinčić rasplesali se na Korzu uz Rotondo, a kiša u Rijeci nije spriječila rasplesanu mladež, u svoju veselu koreografiju uvrstili su Da štima grad kišobrane.

Plesači s uz veselu glazbu koja ih je pratila dok su mijenjali lokacije obasjali centar Rijeke.

Plesna akcija dogovorena je u suradnji s Društvom za ples i rekreaciju Rotondo prvenstveno u svrhu promocije plesa i rekreacije. Inicijativa Da štima grad i Da štima svima PGŽ željeli su aktivirati mlade plesače da na ovaj, zanimljiv način, obilježe ‘svoj dan’ te da svoje talente pokažu u centru grada. Uzimajući u obzir koliko već dugo ne nastupaju, ideja je bila objeručke prihvaćena od svih plesača.

Štimac i Rinčić rasplesali se na Korzu uz Rotondo, a kiša u Rijeci nije spriječila rasplesanu mladež

Davor Štimac, uz svoje volontere podržao je ovu akciju te ih pratio cijelim putem. Oduševljen njihovom energijom na samom završetku nije mogao odbiti poziv na ples.

“Inače ovih dana i mjeseci da ne kažem dulje od godinu dana proteklo je u jednom sasvim drugom raspoloženju. Zato želimo podignuti raspoloženje i najaviti promjene. Želimo najaviti novu i bolju Rijeku. Već za mjesec dana Rijeka će biti drugačija. Plešimo, veselimo se i naravno čekajmo da svi ozdrave te da u neko novo vrijeme krenemo s nekim novim ljudima. Promjene, promjene, promjene”, ističe nezavisni kandidat Štimac.

“Obilježavamo Svjetski dan plesa. Poznata je ta ljekovita snaga plesa te kažu kada prestanemo pjevati i plesati da smo zapravo izgubili dušu. Mi to nikako ne želimo jedan sretan grad, sretnu županiju punu prosperiteta. Ovaj ples je samo jedan dodatni poticaj da se svi skupa pokrenemo i izađemo na izbore 16. svibnja te izaberemo promjene”, pozvala je nezavisna kandidatkinja Rinčić.