Prvi dan proljeća uz Davora Štimca: Zvukovi jazza odzvanjali gradom

Prvi dan proljeća
Na prvi dan proljeća priređena je skromna, ali dobra zabava. Nezavisni kandidat za gradonačelnika Davor Štimac kao i po običaju proveo je vrijeme sa svojim sugrađanima.

Podijelite post

Tim okupljen oko inicijative DA ŠTIMA GRAD napravio je veliki doček proljeća. Na prvi dan proljeća na adresi Riva 2 volonteri su uz nezavisnog kandidata za gradonačelnika Rijeke Davora Štimca prolaznicima dijeliti perunike.

Prvi dan proljeća

Šetali su ulicama centra našega grada i uz prigodnu sitnicu čestitali prvi dan proljeća. Bili su na Molo longu, zaim Korzu, gradskoj placi, Rivi…

Na balkonu iznad ureda DA ŠTIMA GRAD prolaznike je zabavljao The Mystic Rose Ensemble. Zvukovi jazza odzvanjali su kroz grad. Svirka je započela u 10.45 kao i službeno proljeće.

Prolaznici nisu mogli otići bez da ostanu barem nekoliko trenutaka. Priređena je skromna, ali dobra zabava svima koji su se našli u blizini ovo sunčano subotnje prijepodne.

Nezavisni kandidat za gradonačelnika, Davor Štimac kao i po običaju proveo je vrijeme sa svojim sugrađanima. Slušao je njihove sugestije i sudjelovao u konstruktivnom razgovoru s prolaznicima. Još jednom tim DA ŠTIMA GRAD spojio je ugodno s korisnim.

“Danas u 10.40 u naš grad stiglo je proljeće. Najavljujemo promjene najavljujemo bolju Rijeku. Želimo da gradu svaki dan bude proljeće. Uživajte u današnjem danu, dijelimo cvijeće, uživajte u muzici! DA ŠTIMA GRAD!”, poručio je Davor Štimac.