Prikupljanje potpisa za kandidaturu Davora Štimca za gradonačelnika Rijeke

Prikupljanje potpisa
Prikupljanje potpisa za kandidaturu Davora Štimca za gradonačelnika Rijeke organizirano je na tri adrese: ured Da štima grad Riva 2, te na štandovima na Jelačićevom trgu i u Bazarigovu prolazu.

Podijelite post

U petak, 16. travnja 2021. počelo je prikupljanje potpisa koji su neophodni svakom kandidatu za službenu kandidaturu za gradonačelnika Grada Rijeke, pa tako i za onu Davora Štimca. Također, prkupljaju se potpisi za Gradsko vijeće Grada Rijeke.

Svaki kandidat mora imati minimalno 1.500 legitimnih potpisa na svojoj listi da bi njegova kandidatura bila uvažena od strane Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske (DIP). Legitimni potpisi su svi potpisi punoljetnih građana sa stalnim prebivalištem u gradu Rijeci.

Volonteri okupljeni oko inicijative Da štima grad, uz podršku članova udruge ‘Građani prije svega’ prikupljat će potpise od 16. travnja do ispunjenja očekivanog broja potpisa.

Prikupljanje potpisa za Davora Štimca organizirano je na tri adrese. Za prikupljanje potpisa, vrata našeg ureda Da štima grad, na adresi Riva 2, bit će kao i svakog dana otvorena. Ured je otvoren od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Osim Rive 2, svoj potpis podrške za kandidaturu Davoru Štimcu može dati i na našim štandovima postavljenima na Korzu. Jedan štand je na Jelačićevom trgu dok smo drugi postavili u Bazarigov prolaz.

Osim potpisa birača za kandidaturu gradonačelnika Grada Rijeke i Gradsko vijeće također prikupljamo potpise podrške za kandidaturu naše županice Primorsko-goranske županije te za Županijsku skupštinu. Kandidatkinja, nezavisne liste Da štima svima PGŽ, za županicu je već predstavljena – izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić.

Ovim Vas putem pozivamo da svojim potpisom podržite nezavisnog kandidata Davora Štimca te tako pripomognete na prvoj stepenici do ostvarenja cilja.

Budite i Vi dio proljeća promjene u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.