Dan narcisa uz The Mystic Rose Ensemble

Dan narcisa
Odličan The Mystic Rose Ensemble i ovog petka zabavljao je prolaznike izvodeći brojne glazbene klasike ovog puta za Dan narcisa.

Podijelite post

Za Dan narcisa tim okupljen oko kampanje Da štima grad Davora Štimca organizirao je još jednu svirku, već poznati jazz s balkona iznad ureda na adresi Riva 2. Odličan The Mystic Rose Ensemble i ovog petka zabavljao je prolaznike izvodeći brojne glazbene klasike. Svirka je započela u 16.00 i protegla se kroz cijelo poslijepodne.

Dan narcisa

Na ovakav način željeli smo podsjetiti na Dan narcisa te apelirati na redovnu kontrolu koja je najbolja prevencija raka dojke.

Nakon velikog interesa i odaziva građana u povodu akcije ‘Prvi dan proljeća’, odlučili smo vas zabaviti i na ova sunčani petak. Svi smo već uskraćeni javnih nastupa i zabava toga tipa više od godinu dana.

Pronašli smo način kako ljude povezati kroz glazbu bez da ih ugrožavamo. Bez masovnih okupljanja i poštujući sve mjere civilne zaštite, želimo obilježiti proljeće promjena u opuštenom tonu.

Dan narcisa

Također, svi oni koji su željeli upoznati nezavisnog kandidata za gradonačelnika, Davora Štimca mogli su to danas. On je zajedno s volonterima okupljenim oko inicijative DA ŠTIMA GRAD šetao ulicama Rijeke i razgovarao sa sugrađanima.

Uvidjeli smo da je veliki broj sugrađana pristupio kandidatu s idejama koje bi mogle POštimati grad. Davor Štimac kao i ljudi u timu DA ŠTIMA GRAD otvoreni su za sve konstruktivne savjete i ideje pomoću kojih mogu napraviti pozitivne promjene.

Dan narcisa

Pozivamo sve sugrađane, prepune kvalitetnih inicijativa, dođite u naš ured i predložite.

Bez Vas i Vaše potpore ne možemo pokrenuti uspavanu Rijeku.