Da štima grad – ured kandidata Davora Štimca

Da štima grad
Ured Da štima grad osmišljen je kao ugodan prostor kojem će naši volonteri  imati priliku čuti ideje naših sugrađana koje će biti prenesene Davoru Štimcu i njegovom timu koji radi u kampanju.

Podijelite post

Od utorka,  19. siječnja 2021. u samom centru grada Rijeke, na adresi Riva 2, otvoren je ured Da štima grad nezavisnog kandidata za gradonačelnika Davora Štimca. Ured je radnim danima otvoren od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13.

Odabrali smo uočljivu adresu ‘u centru zbivanja’ našega grada kako bismo inicijativu Da štima grad približili svakom građaninu i tako ih podsjetili da su oni ti koji moraju biti inspiracija svih promjena!

Da štima grad kao mjesto susreta

 

Ured je otvorenog tipa, a osmišljen je kao informativni centar gdje se građani mogu raspitivati o kandidatu za gradonačelnika, kao i o njegovom programu i planu za razvoj Rijeke. Ured je također mjesto gdje će građani dobiti priliku upoznati Davora Štimca i razmijeniti ideje, a osnovne informacije o kandidatu mogu dobiti i u kratkom filmu Da štima grad.

Upravo u toj želji da čujemo naše sugrađane i usmjerimo njihove ideje na pravi način, tražili smo pogodno mjesto i vrijeme gdje bismo to mogli ostvariti. Stoga je ured i smješten u centru grada i otvorenog je tipa. 

Da štima grad

Već sada možemo govoriti o tome da je lokacija pogođena. Naime, brojni građani dolaze u naše prostorije i prenose nam zanimljive ideje i inicijative o tome kako poboljšati život u našem gradu.

Video kampanja na društvenim mrežama

 

Ured Da štima grad osmišljen je kao ugodan prostor kojem će naši volonteri  imati priliku čuti ideje naših sugrađana koje će biti prenesene Davoru Štimcu i njegovom timu koji radi u kampanju. Stoga, građani koji su zainteresirani da s nama podijele svoje ideje, imaju mjesto gdje to mogu učiniti svakoga dana. Njihove ideje bit će zabilježene, razmotrene i u konačnici iskorištene za kreiranje plana i programa našeg kandidata za gradonačelnika Rijeke. 

Da štima grad

Kako bismo bolje čuli razmišljanja naših građana o tome kako oni vide Rijeku u budućnosti, pokrenuli smo video kampanju. Sastoji se od velikog broja individualnih izjava građana koji govore o tome koju promjenu očekuju i priželjkuju od novog gradonačelnika. Izjave se mogu pogledati na društvenim mrežama i u uredu Da štima grad.

Naši se volonteri također bave prikupljanjem kontakata svih koji imaju što reći i žele da se njihovo mišljenje čuje. Ured ne služi samo za prikupljanje građanskih ideja i savjeta, već i za njihovo dijeljenje s ostalim Riječanima, za poticanje konstruktivnih debata i za promicanje inicijativa. Ured ovoga tipa potiče interakciju o važnim temama koje bi pomogle kampanji.